Monday, 16 July 2012

Master Chef Selebriti Malaysia Grand Final Musim Pertama

Assalamualaikum
Master Chef Selebriti Malaysia Musim Pertama
Waahh..Master Chef Selebriti dah sampai Grand Final..pejam celik pejam celik dah pun sampai peringkat akhir..Program ni memang superb la..Tiap-tiap minggu aku follow perkembangan program ni taw..Sampaikan bile dah sampai penyingkiran nak dekat-dekat final ni,aku pun boleh rase selebriti-selebriti ni punye sebak..Tapi sebak kejap je..Ala..Dorang boleh still jumpe pe kat luar..huhu

Cume aku lah yang sedih...Lepas ni tah bile la lagi ade Master Chef Selebriti..Susah lah nak jumpe reality program yang best macam ni..On Air hari tu pun dah habis..Movie Korea balik lah jawabnye..:P

Tapi sekarang ni persoalannye siapakah yang akan bergelar Master Chef Selebriti yang PERTAMA?
Susah ni..sebab dua-duanye aku sokong..

                                  final_ads

Ape pun tahniah untuk Dato' Dr Fazley  dan Angah sebab berjaye sampai ke Grand Final dan sekaligus menepatkan (menepatkan?? -.=" ) expectation aku..hehe..

Actually ade lagi due orang yang aku paling sokong selain Dato' Dr Fazley dengan Angah dalam Master Chef Selebriti ni..Haa..Cer tengok kat bawah tu...Tu la orang-orangnye... ;)
     
        Tak dapat masuk Grand Final pun anda berdua tetap best...:)
P/S : So tinggal lebih kurang sejam je lagi..Good Luck to both of the contestant...yeah..Aja-aja! :)
        Jangan miss 9.00 malam ni di Astro Ria saluran 104 :D
    





2 comments:

  1. Season yang ni tak tengok lagi, tapi memang minat gila Masterchef Malaysia yang awal2 dulu tu.

    ReplyDelete
  2. tak pe..boleh tengok kat sini...walaupun x full..
    resepi2 pun ade..:)
    http://www.astro.com.my/masterchef/

    ReplyDelete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...