Sunday, 15 July 2012

Header ku berwajah baru


                                                                Assalamualaikum...

Hari ni dalam hanya 30++ minit,aku dah berjaye men touch-up header aku...hikhik..ini adelah gare-gare keinginan aku yang membuak-buak untuk join CONTEST MEGA 2012 HAZWAN HAIRY dan sebagai "membalas dendam" di atas kelewatan aku untuk join  contest ke 3 hazwan hairy hari tu...:P 

Haha biase-biase je la sebenarnye..cube kalau aku tak ade keinginan yang kuat untuk join contest ni,aku rase sampai lepas raye pun header aku ni dok macam ni je walaupun hari tu aku ade plan nak touch-up..hehe (jelas kemalasannye kat situ)

Sebelum

Selepas
Haa acane? what say you? cantik? serabut? tah hape-hape? sweetnyeww? aku mengaku memang tak kreatif pun bab-bab touch-up ni..but still,its me,I always try my best.. :) tengokkan header orang-orang lain,aku nampak ramai lagi yang lebih kreatif,so ape yang penting,aku nak cube,sebab ni sebenarnye contest first aku.. so walaupun aku mungkin tak ade rezeki untuk menang ape-ape,its okay..sebab name pun aku baru nak cube..huhu yang penting aku dapat meriahkan lagi  CONTEST MEGA 2012 HAZWAN HAIRY dengan take part dalam contest ni.. :)

P/s : Good luck untuk semua blogger yang take part  untuk CONTEST MEGA 2012 HAZWAN HAIRY..deabak! aja2! ;)

4 comments:

  1. haaa !!
    ni baru cun agi..^^
    suke,suke,suke..!
    http://myhuhuhabuu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tq QweensheesZ..:)
    main letak2 je ni..huhu
    jom like sy kt fb pulak..huhu

    ReplyDelete
  3. wahhhh!!! akhrnya siap juga kan..hehe..all the best tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..alhamdulillah...:) tp xdpt lawan sifu punye

      Delete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...