Sunday, 22 July 2012

JOM JOIN GIVE AWAY EDY

Assalamualaikum =)
Korang pun nak join jugak? ok la ok la..Jom click SINI
Ehem-ehem..Bismillahirrahmanirrahim..As a newbie,ni adelah first time aku join Give Away dari blogger lain..Saje la nak try kan,manelah taw ade rezeki...Give Away ni namenye JOM JOIN GIVE AWAY EDY.Menurut ceritenye,Give Away ni Cik Edy kite ni buat semperna untuk celebrate followers die yang ke 500..Waa tahniah,keep it up ok!..Bile bace entry-entry Edyfee ni,aku perasan mostly entry die mesti ade gambar karton..Perhh rajinnye lukis karton..And karton tu seems macam dah diberikan character untuk menghidupkan lagi jalan cerita kat entry die tu..Anyway,memang lain dari lain..

Lepas aku dah round-round kat blog Edyfee ni,aku terjumpe beberape post yang menarik,yang kelakar pun ade,yang sedih je tak jumpe lagi..Kalau korang nak bace jugak,boleh tekan kat name EdyFee ni ok =D And,kalau korang tertarik dengan blog die,boleh la follow..ok..

La ni,meh aku ceghita sikit naa pasai entry kt blog Edyfee yang aku suka tu..

Bace tajuk je dah boleh agak ceritanya pasal ape,ye,mungkin akan cerita pasal lelaki yang cool,macho,ye la lelaki,mestilah susah nangis kan..Nak taw lelaki ni betul-betul serious dengan perempuan,cume air matelah,lelaki yang betul-betul serious dengan perempuan adelah lelaki yang akan menangis untuk perempuan..(Tapi bukan letak eyemore kat mate la k..) Tapi lepas bace,aku rase tertipu,dan macam nak hentak kepale kat dinding sebab rupe-rupenye nangis sebab bawang..Aduyai..laka-laka la die ni..

Yang ni sumpah kelakar..Mule-mule aku ingat die nak cite mungkin pasal ape yang kite patut buat untuk bagi surprise untuk orang yang kite sayang..alahai..suweeetnyeww la (Dun worry xde couple,..parents,lecturer,friends pun golongan yang di sayangi jugak pe..) Tapi sebenarnye..huhu aku rase die ni memang orang yang penuh dengan kejutan and susah dijangke..Rupe-rupenye ceritanye lain pulak..Boleh masuk icu la kalau kite ikut..haha

Ade banyak lagi sebenarnye,tapi rate-ratenye,blog ni memang best,tak tension la bace..Boleh buat orang gelak lagi..Aku rase Edyfee ni ade potensi untuk buat video pulak sebab die ni ade idea yang kreatif,so aku rase in stead of die lukis,aku jamin   tak jamin,itu bergantung kat Edyfee sendiri,tapi insyaAllah tu aku boleh bagi la..Aku yakin die boleh buat video macam atau mungkin lebih kreatif dari Mat Luthfi,Maria Elena and Anuar Hadi..:D

Eh alamak! panjangnye tulis "karangan" haha..So,untuk korang,jangan fikir panjang lagi,jom lerr join Give Away By Edy ni.Ye la,walaupun hadiah nampak macam kite boleh beli sendiri kan,tak dapat kot nak beli..limited edition kot..tapi ape salahnye kite join untuk memeriahkan lagi give away FIRST TIME taw,yang Edyfee buat ni..Aja2 fighting EDY! Daebak! ;D


6 comments:

  1. wah! join jugak :)
    gd luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha aah..join..ashraf join jgk eh..
      gudluck jgk...;)

      Delete
    2. join sebagai tanda sokongan..hehe :D

      Delete
    3. yup2..awk pernah buat GA,contest atau pe2 yg lain utk follower?mcm mane nk buat?

      Delete
  2. Replies
    1. Tme kasih...join jugak eh..salam perkenalan jugak..:)
      gudluck ok..

      Delete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...