Monday, 6 July 2015

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 | Pengalaman Manis Bulan Puasa

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Helloww people... untuk #Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 anjuran EFG dan KBBA kali ni,una nak cerita tentang pengalaman manis bulan puasa..Ku akui ku telah ketinggalan banyak entri..tapi tak mengapalah..ku layankan jugak,teruskanlah jugak walaupun rasa penat mengejar..Itulah sesetengah orang ada cakap,"jangan kejar benda yang nak pergi..biarkan dia pergi,apa yang ada depan mata ni yang kita kena focus.." Okay enough.. enough..

Okay lemmi start with my story ya all the gorgeous people..baru-baru ni,bertempat di Masjid UPM,telah diadakan Majlis Iftar dan Terawih bersama Sultan Selangor dan Naib Canselor UPM,.So una dengan kawan una pun tak lepaskan peluang..Tapi itu bukan niat yang first okay..niat first of course untuk solat  maghrib,isyak dan terawih berjemaah kerana Allah..inshaa Allah.

So..nah..una belanja gambar moment masa tu..yang best masa tu,orang yang datang pun bertambah ramai,alhamdulillah..dan yang rasa paling best,sebab tengok semua orang focus dengan ibadah masing-masing..ada yang baca Al-quran,ada yang solat sunat,ada yang zikir..even una belum pernah pergi, tapi una dapat rasa macam ada kat Masjidil Haram.. tapi rasanya kalau kat Masjidil Haram mesti lagi best dari ini = D






P/S : Sila abaikan jerawat dan eye bag yang timbul...So,inilah kenangan yang manis untuk masa ni..selain dapat jumpa Sultan Selangor dan Naib Canselor UPM, moment dan rasa best sebab jumlah orang yang datang masjid lebih ramai daripada biasa dan semuanya tumpu pada ibadah masing-masing rasa macam tengah buat umrah dan haji,hehe.. ;D

Wassalam.

Love,Fi Hifzillah.
~UNA~


1 comment:

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...