Tuesday, 2 June 2015

Pemenang Segmen Blogwalking & Give Away by Kisah.Si.Gadis.Leo

Assalamualaikum & Selamat sejahtera


Seperti yang dijanjikan,una akan umumkan senarai nama penenang segmen yang una publish pada 1 May 2015 hari tu,walaupun una terlambat sehari untuk umumkan..Maaf ye..sebab dan dan wifi problem pulak dekat kolej kediaman una ni semalam (1 Jun 2015)..
So hari ni dah okay,una laju-laju publish nama anda yang menang ni..sebelum wifi buat hal lagi..haa suka ke idokkk..hehe.

Sebagai penghargaan juga,una letakkan link-link blog anda semua kat blog list (Blog Selalu Jenguk ) kat tepi ni..dengan harapan kita akan selalu keep in touch lepas ni..kene bagi penghargaan,sebab ada yang berlari satu rumah sebab tarikh segmen nak tamat,ada yang awal-awal dah join,ada yang rasa macam susah je nak cerita pasal diri,tapi still cerita jugak sebab nak penuhi syarat..hehe terima kasih ye semua..

Bagi anda yang tidak tersenarai kat bawah ni,una ucapkan thank you so much juga,sebab luangkan masa untuk join segmen una,cuma mungkin tak ada rezeki kali ni.in shaa Allah kalau Allah bagi rezeki lain kali,mesti boleh menang untuk masa akan datang pulak.

Jadi,ini lah dia senarai pemenang-pemenang yang una dah pilih,lepas check satu per satu blog yang join..

Senarai blog Pemenang Segmen Blogwalking & Give Away by Kisah.Si.Gadis.Leo :


Una ade 1 permintaan dekat anda yang menang ni,.sila tinggalkan butir peribadi anda kat email una ye..supaya senang una nak post hadiahnya.. :D

Email una : nurulhusna728@yahoo.com
Tinggalkan butir peribadi seperti : Nama,No phone,Alamat rumah.

p/s : sebabkan una tengah busy dalam bulan ni dengan projek dan final exam (biasalah student..),jadi in shaa Allah sebelum 1 Julai 2015 una akan hantarkan hadiahnya..Nanti kalau una dah post una akan bagi whatsapp ye. 

Jutaan terima kasih untuk yang dah join segmen una.. yang menang ataupun tak,maaf kalau ada kekurangan kat mana-mana.

Wassalam.

Love,
Una.




9 comments:

  1. wah tak sangka pulak kite menang, terima kasih kak una, nanti kite email kan butir peribadi kite, good luck for your exam okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..rezeki awak murah la tu...tapi cemane awak tau una pangkat kakak..sob sob (tak nak mengaku tua..haha) okay..bagi detail tau...kalau tak nanti hadiah tak sampai..hehe

      Delete
  2. Alhamdulilah, murah rezeki hari nie..... :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Hda dah send details :)

    ReplyDelete
  4. Ohh..saya menang eh? Alhamdulillah...hmmmm...nak kena bg details pulak ye....hmmmm.....

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, thankyou una. tak sangka menang :DDDDDD

    ReplyDelete
  6. una kite update pasal awak lg :DD hehe

    http://naziramohamad.blogspot.com/2015/06/tunggu-pos-laju-sampai-depan-rumah.html

    ReplyDelete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...