Tuesday, 30 June 2015

Demam campak kali ketiga

6 comments:

  1. Ohhh..org lain yg kena rupanya..ingatkan una. semoga cepat sembuh.
    So, memang x betul la kan demam campak ni kena sekali je seumur hidup..sbb sy pun x pernah kena lagi. Harap2 xkan kena la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je kalau xnak kena..kena ambik injection kat klinik selalu lah..tapi takut ade side effect pulak kalua selalu ambil injection prevent chicken pox..so kite kene bjage2 je maksudnye

      Delete
  2. Ada yang kena dua kali tapi ini kali pertama dengar kena 3 kali

    Singgah sini dari arzmoha.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...ni pun first time saye jumpa chicken pox kali ketiga...selalu dengar sekali seumur hidup..haduyai..scary pulak rasenye..

      Delete
  3. Demam yang menakutkan tu... demam lain kita tak sakit. Campak memang sakit la

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..dulu una sampai fobia time demam tu..nampak benda bulat2 yg dekat dgn una..una suruh orang lain ambik bawak jauh2...contoh mcm remote control,cawan corak bulat2...semua la yg ada kaitan..huhu

      Delete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...