Friday, 1 May 2015

Segmen Blogwalking & Give Away By Kisah.Si.Gadis.Leo

Assalamualaikum awak semua..

Hai..First of all,selamat bercuti kepada yang dapat cuti hari ni...hehe..yang kena kerja,redhalah okay..mana tahu rezeki lain pihak kat korang in future..Okay kali ni una nak ajak korang semua join Segmen Blogwalking & Give Away by Kisah.Si.Gadis.Leo yang una buat ni..Tujuan una buat segmen ni just untuk una kenal korang dengan lebih close lagi,mana tahu boleh tiba-tiba terjumpa kat luar...cheewahh..

By the way,thanks to my "talented" yang dah hasilkan banner segmen ni..sangat girlish dan berbunga-bunga..hahah..overall still cantik..thank you a lot..wink wink..


Ini syarat-syarat untuk korang menang okay..senang je..
  1. Follow Blog Kisah.Si.Gadis.Leo dan tinggalkan jejak anda di chatbox una.
  2. Copy banner yang berbunga-bunga ni,hahah..serta syarat segmen ni ke dalam entry korang.
  3. Perkara yang korang perlu tulis dalam entry adalah seperti,kenalkan serba sedikit tentang diri korang,dan tulis juga tentang seorang blogger yang korang kagumi dan kenapa?
  4. Tinggalkan link penyertaan korang di ruang komen entry ini supaya una boleh jejak korang semula ;)
  5. 8 orang pemenang akan una umumkan pada entry 1 June nanti,inshaAllah..
Selamat mencuba nasib..inshaAllah kalau rezeki awak murah,ye..awak yang tengah baca ni...mungkin link blog awak yang akan una letak kat entry 1 June nanti inshaAllah kalau panjang umur...siapa tahu,Allah je yang tahu..haha..okay..Adios..Babaii..

P/s : Untuk maklumat lanjut boleh contact una kat fb/twitter/instagram una okay.. ;))

Wassalam..


Love,
Una.

18 comments:

  1. Join :)
    http://zafirahjamaludin.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you so much zafirah...hehe hope kite akan selalu keep in touch okay..:)

      Delete
  2. salam kenal una :) , nak join jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sayang...join lah.hehe mane taw rezeki awak murah nanti..hehe :*

      Delete
  3. amy join http://luahanfarhana.blogspot.com/2015/05/tambah-kenalan-dengan-join-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. una dah tengok tadi..hehe sebab awal2 tadi x dpt masuk link blog awak... thank you amy..;))

      Delete
  4. i dah join, hehe thanks Una. Seronok join ><

    http://naziramohamad.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-giveaway-by-una.html

    ReplyDelete
  5. Saya dah join una. Sorry la kalau tak follow betul2 syarat-syarat tu.

    http://caspositif.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    atau klik:

    Cas Positif: Segmen Blogwalking & Give Away by Kisah.Si.Gadis.Leo

    ReplyDelete
  6. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
  7. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal sis, akak join
    http://www.sheilainspire.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
  9. http://umikasum.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
  10. Hi una, get well soon...i join..

    http://akukidaldanbujang.blogspot.com/2015/05/slug-segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
  11. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
  12. MAS JOIN

    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
  13. Hda join :)

    http://cikhudahassan.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
  14. saya join ^^
    http://narumihuda.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete
  15. Datang join contest di sini

    http://cahayadiatascahaya22.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-give-away-by.html

    ReplyDelete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...