Wednesday, 16 September 2015

Wordless Wednesday

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera


Hai chuolls..  Its been  a long time ek una tak update,please say that you miss my writing..kalau tak pun,ye kan sajelah..huhuhu...sebab una busy sangat-sangat bila dah hari-hari akhir internship hari tu,pergi training IBM Bluemix kat Plaza IBM untuk 2 hari,site visit,handle exhibition kat KLCC untuk 3 hari...balik dari office dah penat,..switch on laptop pun tak ada masa,kalau switch on pun untuk kejar deadline untuk report internship.. 

Well untuk training dan exhibition tu memang suatu pengalaman yang berguna jugak sebab dapat ilmu baru selain experience,tapi hajat untuk tulis entry tu tinggal hajat je..sebab lepas 2,3 hari..una pun jadi lupa apa nak tulis..Sob Sob inshaa Allah una akan ada lebih banyak training lepas ni...berkaitan Computer System,Software development,Communication,Electronic dan macam-macam lagi,kalau ada sesiapa yang berminat nak join boleh contact una.. inshaa Allah una akan kongsikan untuk masa akan datang..

P/S : Sorry banyak pulak  merapu dan membebelnya even wordless entry.. hurm...please don't hate me..

Wassalam.

Love,Fi Hifzillah.
~UNA~

6 comments:

  1. selamat menyambut hari malaysia semua

    ReplyDelete
  2. Lepas ni lagi kurang la masa nak update blog ye..

    ReplyDelete
  3. Haha..x jadi wordless dh..ni jadi full of word ni..hee.gurau je

    ReplyDelete
  4. kalau busy tak pe..ketepikan blog je...sebab ada kehidupan lain yang lebih penting

    ReplyDelete
  5. nie baru internship...
    dah busy yea

    macam HB kata.. buat benda penting dulu yea

    ReplyDelete
  6. Pening juga nak faham, maklum ler sy tak maju lg ^-^

    ReplyDelete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...