Monday, 31 December 2012

Selamat Tahun Baru 2013 ..Ape azam tahun baru?

     Assalamualaikum dan selamat sejahtera =)


Lame dah tak post entry..bukan je blog facebook twitter gue pun dah lame x bukak..busy bebenor dengan preparation untuk exam..penat sangat rasenye walaupun just duduk study.. so hari ni adelah hari first aku ambik exam kat sebagai student UPM dan hari ni adelah exam paper Mathematics Engineering 1...alhamdulillah,boleh jugak la jawab,walaupun ade jugak certain soalan yang x dapat jawab..sedey pedeyy..huhuhu.

Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun baru dah...These days,most of radio station akan count hari untuk ke tahun baru,.. And most of people seems like so excited kan.. Aku pulak lain kali ni,hambar semacam je..tak de feeling sebab takut nak exam...

Tapi ape-ape pun Selamat Tahun Baru 2013 kepade semua masyarakat Malaysia dan yang kat luar Malaysia..(walaupun mungkin ade yang terlambat sikit.. ) ..So,macam mane? dah tercapai ke azam 2012? Kalau tanya kat aku,confirm ade yang belum sebab exam pun baru start hari ni,so kene sambung sampai tahun depan jugak...hehe..

Tapi azam 2013 aku dah ade dah... =D Azam aku...banyak..

1. Nak jadi semakin dekat dengan Allah.
2. Belajar buat time management dengan lebih baik.
3. Kumpul duit pergi umrah..nak pergi dengan parents..InsyaAllah (Kumpul duit je dulu..)
4.Dapatkan pointer yang cemerlang .

So ape pulak azam korang untuk 2013 ni? 
Ape pun yang penting ape jer perkara yang kita buat,kenelah kerane tuhan dan dalam mase yang same dapat beri kebaikan kepade orang lain... Same-same kite usaha jadi lebih baik..okay ..

P/S : Selamat Tahun Baru 2013..Semoga lebih baik dari tahun lepas.. :)


4 comments:

  1. Replies
    1. Selamat tahun baru tim bill..ape azam awk?

      Delete
  2. selamat tahun baru 2013 husna..smga tahun baru ni lebih bermkna..tekad kan azam ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru jugak HH...anda pun same ok...
      usaha untuk capai azam orait.. ;)

      Delete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...