Tuesday, 9 October 2012

Mane aku nak cari....?

Assalamualaikum..

Sekadar gambar hiasan ;)
   Puas aku fikir..Rase nak tergelak pun ade..Dulu time aku sekolah,aku ade kawan baik dengan senior sekolah aku,tapi ibu tak bagi..Then lepas sekolah aku start couple,pun tak bagi...Ok fine..sekarang dah dekat 2 tahun lebih aku tak couple,tak de kawan baik lelaki..Semuanye kawan biase..Dulu ibu cakap jangan couple mase study,tunggu dah kerja nanti baru boleh,tapi tibe-tibe beberape bulan sebelum ni ibu asyik tanye pasal kawan lelaki special,ok la tak pe..Mungkin saje-saje gurau..Tapi sekarang ibu selalu cakap pasal lelaki tu,lelaki ni kat aku...Kawan lelaki aku mase kecik-kecik dulu...Bile aku plan nak kawin..?Pelamin nanti nak letak kat mane...

Oh my goodness blurrnye aku rase..What should i do..Aku tak de boyfriend kot..Kawan rapat lelaki pun aku tak de..Semuanye kawan biase...and in fact,i'm not ready to get married..Erm tah la aku macam tak reti nak pilih lelaki macam mane..Yang penting aku nak yang menjage solat,hormat orang tua,penyabar,pemurah,yang ade sense of humor,yang berpendidikan,then yang sedap mate memandang.. =) hehe insyaAllah..So sekarang ni aku just focus untuk study dulu and be a good muslimah..And for me,my JODOH would be a suprise from Allah.. :D

P/S : Acane ni..? mungkin aku boleh buat audition kot..hehe..


2 comments:

  1. jodoh tu rahsia Allah....dah tertulis sebelum kita lahir lagi...insyaAllah jodoh tu akan tiba nanti... :)

    ReplyDelete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...