Tuesday, 7 August 2012

Segmen : Blogwalking Dari Blog Ni Ke Blog Tu

Assalamualaikum =)

Photobucket
Jom la join..Klik kat gambar ni ok..:)
Halluww.. Selamat berpuase untuk yang beragama Islam ..Harap-harap semangat kite masih tebal ye macam    awal Ramadhan hari tu..:) Ok,macam yang terpampang kat atas tu,haa tu adelah banner "Segmen Blogwalking Dari Blog Ni Blog Tu " yang di organized oleh si gadis comel,Nur Jazz.. Aku tak sure umur die bape,tapi memang comel la orangnye..Dan,antare syarat dalam segmen ni adelah,kite kene tag-tag la kat blogger lain pasal segmen ni dan make sure blogger tu taw..Jadinye aku telah pun di tag oleh seorang yang baik hati ni,sape-sape nak kenal boleh klik kat name die ni..Nurfara Hani :D 

Haa.Cam tu lah citenye..So sape-sape yang berminat dengan segmen ni,jom la join..Boleh tambah kenalan..Okay kan... :D

DATELINE: 12 OGOS 2012 (11.59 P.M)

35 Followers

Tag :

Sekian terima kasih  ^^,


2 comments:

  1. selamat bersegmen

    kunjungan sempena raya

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR DAN BATIN

    ReplyDelete

Designed by Nurul Husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...