Kerana Seorang Hamba Allah, Aku Kembali Ke Sini.

Assalamualaikum and hai guys..

First of all, Salam Aidilfitri PKPB untuk seluruh umat Islam di Malaysia ( memandangkan reader aku Malaysian je aku percaya.haha ) ,tidak lupa untuk follower-follower blogger aku yang mungkin selalu baca entry-entry aku selama ni. Maaf zahir batin dari hujung rambut sampailah hujung kaki.

Dah berkurun ye aku tak masuk blog ni.Akhirnya Allah gerakkan aku masuk dalam blog ni sebabkan aku dapat email dari seorang hamba Allah ni yang tanya nak join dropship dengan aku baru-baru ni. Ye, aku ada buat business part time sekarang dan aku agent sah produk kecantikan tu,nama dia Caryacosmetics. Tapi bila aku cari balik post tu tak jumpa pulak.Pelik !


Carya Cosmetics HQ (@carya_cosmetics) | TwitterCarya cosmetic - Buy Carya cosmetic at Best Price in Malaysia ...

sumber :google

Ade sesapa nak lagi product carya cosmetic ni .... | Makeup shop ...najhanfarhani Instagram profile with photos and videos - Imgund

sumber : google

Sebagai seorang perempuan,aku sangat senang ye terpengaruh dengan barang-barang kecantikan.Walaupun pada awalnya aku tak pandai langsung makeup.Produk makeup ni diasaskan oleh seorang Makeup Artis Malaysia, Nurul Maizatul Farazila atau boleh search dekat ig @makeupbynurulmf . Terbaru kakak ni makeupkan untuk wedding event Zahira Macwilson dan aku tersangat impress dengan makeup kakak ni.Masha Allah..letop sangat!


Selain mudah terpengaruh dengan perkara-perkara yang aku suka,aku juga seorang yang gigih.Maka dengan itu,aku pun telah join kelas makeup yang dianjurkan oleh Kak Nurul sendiri,hahaha.Tapi aku tak confident nak makeupkan orang walaupun ada orang suka aku makeup sebab nampak natural tapi cantik (orang yang cakap ye,bukan aku cakap huhu ) ,ada yang request makeupkan untuk event tunang,convo dengan bayaran, tapi aku terpaksa tolak sebab barang aku guna biasa-biasa je bukan dari Sephora dan sebagainya nanti aku tak tahu nak letak harga berapa. Ke macam mana?

Inshaa Allah kalau Allah beri rezeki nanti bolehlah kot.Okay semua itu saja untuk kali ni,sesiapa yang nak buat buat side income,buat dropship dengan produk Caryacosmetics ni,bolehlah email aku di,nurulhusna728123@gmail.com atau whatsapp saja 0183829983.Makeup ni sangat sesuai untuk beginner atau intermediate dalam belajar makeup sebab barang dia dah complete tinggal ikut step saja.

Til next time,please jaga diri ye time pkpb ni.

Fi Hifzillah,
Una.

Posted in , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Kerana Seorang Hamba Allah, Aku Kembali Ke Sini.

  1. SELAMAT HARI RAYA!!! menarik ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.